Šausmas kaimiņos
Pr 17:30 · Atkārtojums Pr-Ot, Se-Sv

  • ValstsAmerikas Savienotās Valstis
  • Gads, kad publicēts2015
H5:E1
Nolaupīšana dienas laikā
Saulainā vasaras dienā Orlando - pilsētā, kas zināma ar atrakciju parkiem un iespējām ģimenēm - gaišā dienas laikā pazūd sieviete. Pēc vairākām dienām mežos tiek atrasts kails viņas ķermenis. Izmeklētāji aizsāk medības, lai atrastu viņas slepkavu.
Duo 5 BLT
H5:E2
Riskants bizness
Kad nāvīgi sašauts savā Seintčārlzas birojā tiek atrasts Bobs Eidmans, policija atklāj apdrošināšanas brokera slepeno dzīvi un potenciālos ienaidniekus.
Duo 5 BLT
H5:E3
Auksta lieta
Kristofera Grīna slepkavība sastindzina nelielās Mičiganas pilsētas iedzīvotāju ikdienu. Izmeklētāji seko pavedieniem, līdz nonāk līdz šaušalīgiem atklājumiem.
Duo 5 BLT
H5:E4
Atstāts nāvei
Noslēpumains zvans Orlando šerifu noved līdz jaunas mākslinieces otrā stāva dzīvoklim, kur viņa tiek atrasta brutāli piekauta. Ar salīdzinoši maz pavedieniem izmeklētājiem jāmēģina atšķetināt šis noziegums, pirms tas notiek atkārtoti.
Duo 5 BLT
H5:E5
Šausmas kalnu galotnē
55 gadus vecā Monika Šmeijere savā dzīvojamajā istabā atrasta nošauta. Mierpilnie Hanoveres iedzīvotāji ir panikā. Izmeklētājiem nav ne jausmas, kurš varētu vēlēties šīs dāmas nāvi, un viņiem trūkst pavedienu vainigā meklēšanā.
Duo 5 BLT
H5:E6
Suņu mati
Savā auto Monrovijā nošauta atrasta Debija Fagana. Izmeklētāji, rokoties upura pagātnes lappusēs, atraduši neskaitāmus melus. Vai viņiem izdosies atrast, kurš vēlējās šīs divu bērnu mātes nāvi?
Duo 5 BLT
H5:E7
Mežā
Pēc došanās zvejot, Džesika Evansa un Džeikobs Vīlers tā arī nepārnāca mājās. Pēcāk Vīlera pamestā automašīna tiek atrasta, un tās bagāžas nodalījumā - miris cilvēks.
Duo 5 BLT
H5:E8
Slepkavība Omahā
Kad mājās mirusi tiek atrasta Pasineta Prinsa. Ciešā komūna Omahas ziemeļos ir satricināta. Policija iedziļinās viņas dzīvē, un atrod neskaitāmus pielūdzējus. Vai kāda apsēstība varētu būt novedusi līdz slepkavībai?
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H5:E9
Galvenais slepkava
Šarmantā Makonas pilsētiņa ir panikā - universitātes pilsētiņā nogalināta Laurena Gidinga. Izmeklētāji noskaidro vairākus aizdomās turamos ar motīvu, bet tikai viens cilvēks ir gana sadistisks, lai nogalinātu.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
H5:E10
Raganu kulta stunda
Policija meklē Katrīnu Hornu - pazudušu pusaudzi -, un atklāj pasauli, pilnu ar hipijiem, raganām un kultiem.
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT
Duo 5 BLT